imah

Wilujeng sumping di Bressert Trading Atikan Loka urang.

Simkuring geus gawé bareng klien saprak 1972. urang nyadiakeun Dagang Buku, Indikator, kursus, Systems na Diurus Akun.


Anyar!

Otomatis CycleFINDER Indikator kalawan otomatis FIB na Gann


Dagang Buku -

Kirim surélék kuring hiji email sarta kami bakal dikirim anjeun link ka ngundeur buku di handap.


email kuring keur patarosan


customer Koméntar


Tangtu dina Pikiran Siapkeun - No Sandi dibutuhkeun

hasil kinerja Hypothetical boga loba watesan alamiah, Sawatara nu digambarkeun di handap ieu. Taya ngagambarkeun keur dijieun Éta akun wae bakal atawa kamungkinan pikeun ngahontal kauntungan atawa leungiteun sarupa Pikeun jalma ditémbongkeun; dina kanyataanana, aya béda remen seukeut Antara hasil kinerja hypothetical sarta hasil sabenerna Saterusna kahontal ku sagala program dagang tangtu. Salah sahiji Watesan hasil kinerja hypothetical nyaeta aranjeunna anu umum disiapkeun kalawan kapentingan hindsight. Sajaba ti éta, dagang Hypothetical henteu ngalibetkeun résiko finansial, sarta euweuh catetan dagang Hypothetical lengkep bisa akun keur dampak Of résiko finansial dagang sabenerna. Contona, pangabisa ka tahan leungiteun atawa taat ka program dagang hususna dina spite dagang leungiteun téh titik bahan nu ogé bisa mangaruhan adversely hasil dagang sabenerna. Aya sababaraha faktor sejenna nu patali jeung pasar umumna atawa palaksanaan sagala program dagang spésifik nu teu bisa pinuh accounted pikeun di Persiapan hasil kinerja hypothetical jeung sakabeh nu adversely bisa mangaruhan dagang panyingkepan hasil Risk: Futures jeung dagang forex ngandung penting risiko na sanes keur unggal investor. Hiji investor berpotensi leungit kabeh atawa leuwih ti investasi awal. Ibukota resiko duit nu bisa leungit tanpa jeopardizing gaya kaamanan atawa hirup finansial leuwih. Ibukota résiko Ngan kudu dipake pikeun dagang jeung ngan maranéhanana kalayan ibukota résiko cukup kudu mertimbangkeun dagang. kinerja kaliwat teu merta indicative hasil hareup. Panyingkepan: investasi di jaminan ngalibatkeun resiko penting tur teu matak undertaken tanpa ngarti sagala resiko patali ka diobral jeung meuli jaminan. Sofwer dijelaskeun di dieu geus dirancang janten alat pikeun mantuan investor dina kaputusan investasi. Anjeun boga tanggung jawab budi keur evaluating tur nangtukeun lamun na on naon istilah kalibet dina transaksi naon, sarta pikeun nangtukeun nu appropriateness tina pilihan Anjeun. Ku investasi dina jaminan, anjeun tiasa leungit duit, kaasup investasi poko Anjeun. kinerja kaliwat teu ngajamin hasil hareup.