Eksploroni

Më shumë rreth teknologjisë tregtare Bressert Shiko me shume

01

CycleTrader Trading Indicators

Price List When we created these indicators, we did this for a reason… to help you with trend, entry and...

Mësoni Më Tepër

02

CycleWave Online Trading Course

All you need is one idea that could change how you approach trading. Once you recognized these patterns and see...

Mësoni Më Tepër

03

CycleTrader Auto Trading Systems

What are the 5 biggest trading problems with Auto Day Trading Systems Strategies? Trend Entry timing / price Stop placement...

Mësoni Më Tepër

Bressert Auto Trading Teknologjia

The Bressert family has been in business developing trading technology since 1971.It all started with Walter Bressert which based all his work around cycle trading concepts. His trading techniques touched thousand of traders all around the world.


Books Trading -


Më shumë informacion Më shumë informacionBashkohu kanalin tonë YouTube dhe të shikojnë shumë video të dobishme tregtare çdo muaj


Lexoni Shpërndarjen e Rrezikut para se të bleni ose merrni me qira ndonjë nga produktet në këtë faqe interneti.

Rezultatet e performancës hipotetike kanë shumë kufizime të qenësishme, Disa prej të cilave janë përshkruar më poshtë. Asnjë përfaqësim nuk është duke u bërë Që çdo llogari do ose ka të ngjarë të arrijë fitime ose humbet të ngjashme me ato që tregohen; Në fakt, shpesh ekzistojnë dallime të mprehta midis rezultateve të performancës hipotetike dhe rezultateve aktuale të arritura më pas nga ndonjë program tregtar i veçantë. Një nga Kufizimet e rezultateve të performancës hipotetike është se ata janë të përgatitur në përgjithësi me të mirën e retrospektivë. Përveç kësaj, tregtimi hipotetik nuk përfshin rrezik financiar dhe asnjë rekord tregtar hipotetik nuk mund të llogarisë plotësisht ndikimin e rrezikut financiar të tregtisë aktuale. Për shembull, aftësia për të përballuar humbet ose për t'iu përmbajtur një programi të caktuar tregtare, pavarësisht nga humbjet e tregtisë, janë pika materiale të cilat gjithashtu mund të ndikojnë negativisht në rezultatet aktuale tregtare. Ka shumë faktorë të tjerë që lidhen me tregjet në përgjithësi ose me zbatimin e çdo programi tregtar specifik i cili nuk mund të llogaritet plotësisht në Përgatitjen e rezultateve të performancës hipotetike dhe të gjitha që mund të ndikojnë negativisht në rezultatet e tregtimit Shpalosja e rrezikut: Futures dhe forex trading përmbajnë përmbajtje të konsiderueshme Rreziku dhe nuk është për çdo investitor. Një investitor potencialisht mund të humbasë të gjithë ose më shumë se investimi fillestar. Kapitali i rrezikut është para që mund të humbasë pa i rrezikuar ato sigurinë financiare apo stilin e jetës. Vetëm kapitali i rrezikut duhet të përdoret për tregtim dhe vetëm ata me kapital të mjaftueshëm të rrezikut duhet të marrin në konsideratë tregtinë. Performanca e kaluar nuk është domosdoshmërisht tregues për rezultatet e ardhshme. Dhënia e informacioneve shpjeguese: investimet në letrat me vlerë dhe mallrat përfshijnë rreziqe të konsiderueshme dhe nuk duhet të ndërmerren pa kuptuar të gjitha rreziqet që lidhen me shitjen dhe blerjen e letrave me vlerë. Programi i cikletrader, profittrader i përshkruar këtu është dizajnuar të jetë një mjet për të ndihmuar investitorët në vendimet e investimeve. Ju keni përgjegjësinë e vetme për vlerësimin dhe përcaktimin se kur dhe në cilat terma të angazhohen në ndonjë transaksion dhe për përcaktimin e përshtatshmërisë së zgjedhjeve tuaja. Duke investuar në letra me vlerë ose mallra, mund të humbni të gjitha paratë tuaja. Performanca e kaluar nuk garanton rezultate të ardhshme. Çdo sistem tregtar i përshkruar në këtë faqe mund të mos ju bëjë të holla dhe ju duhet të kuptoni rrezikun e përfshirë në listën e mësipërme.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!