Истражува

Повеќе за Bressert тргување технологија Прикажи ги повеќе

01

Индикатори за тргување со циклус

Price List When we created these indicators, we did this for a reason… to help you with trend, entry and...

Дознај повеќе

02

CycleWave онлајн трговски курс

All you need is one idea that could change how you approach trading. Once you recognized these patterns and see...

Дознај повеќе

03

CycleTrader Автоматски трговски системи

What are the 5 biggest trading problems with Auto Day Trading Systems Strategies? Trend Entry timing / price Stop placement...

Дознај повеќе

Технологија на Bressert Auto Trading

The Bressert family has been in business developing trading technology since 1971.It all started with Валтер Bressert which based all his work around cycle trading concepts. His trading techniques touched thousand of traders all around the world.


Трговски книги -


Повеќе информации Повеќе информацииСе придружите на нашата YouTube канал и да се види многу корисни за тргување видеа секој месец


Прочитајте откривање на ризик пред да купите или да закупте некој од производите на оваа веб-страница.

Хипотетичките резултати на изведбата имаат многу вродени ограничувања, од кои некои се опишани подолу. Не се прави застапување Дека било која сметка ќе или веројатно ќе постигне профит или ќе изгуби слични на оние прикажани; Всушност, често постојат остри разлики Помеѓу хипотетичките резултати на резултатите и реалните резултати Потоа постигнати од некоја конкретна програма за тргување. Едно од Ограничувањата на резултатите од хипотетичките резултати е дека тие се Општо подготвени со корист од ретроспектива. Покрај тоа, Хипотетичко тргување не вклучува финансиски ризик, и не Хипотетички тргување рекорд може целосно да сметка за влијанието на финансискиот ризик од вистински тргување. На пример, способноста да се издржи губи или да се придржува кон одредена програма за тргување, и покрај загубите од тргување, се материјални поенти кои исто така можат негативно да влијаат на вистинските резултати од тргување. Постојат бројни други фактори Поврзани со пазарите воопшто или со имплементацијата на која било специфична програма за тргување која не може целосно да се објасни во подготовката на хипотетички резултати од работењето и сето тоа што може негативно да влијае на резултатите од тргување. Откривање на ризик: Фјучерсите и девизното тргување содржат значителни Ризик и не е за секој инвеститор. Инвеститорот може потенцијално да ги изгуби сите или повеќе од почетната инвестиција. Ризичниот капитал е пари што може да се изгубат без да се загрозат финансиската сигурност или животниот стил. Треба да се користи само ризичен капитал за тргување, а само оние со доволен ризичен капитал треба да размислат за тргување. Изминатите перформанси не мора да бидат показатели за идните резултати. Обелоденување: вложувањата во хартии од вредност и стоки вклучуваат значителни ризици и не треба да се преземаат без разбирање на сите ризици поврзани со продажба и купување хартии од вредност. Cycletrader, profittrader софтверот опишан овде е дизајниран да биде алатка за да им помогне на инвеститорите во инвестициските одлуки. Имате единствена одговорност за оценување и одредување кога и во кои услови да се вклучите во какви било трансакции и за утврдување на соодветноста на вашиот избор. Со инвестирање во хартии од вредност или стоки, можете да ги изгубите сите пари пари. Изминатите перформанси не гарантираат идни резултати. Секој трговски систем descibed на оваа страница, всушност, не може да ви направи пари и треба да го разберете ризикот вклучен погоре.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!